La Diputació retrocedeix en la represa laboral i restringeix la incorporació prevista del personal i l’atenció al públic

Junta Portaveus Extraordinaria

Es cancel·la l’obertura de la biblioteca i les sales d’exposicions de l’IEI

 

Davant la decisió del Govern de la Generalitat de decretar el confinament perimetral de la comarca del Segrià, el govern de la Diputació de Lleida ha decidit retrocedir en els plans de reincorporació del personal i l’obertura dels espais públics. Aquestes mesures s’han pres aquest matí després de consensuar-les amb la representació sindical i els grups polítics, que han celebrat una Junta de Portaveus extraordinària.

 

En matèria de Personal, tot i que ja s’havia pactat la reincorporació amb mesures acordades en el Comitè de Seguretat i Salut en situació de represa, s’ha decidit que, a partir de les 0 hores del dia 6 de juliol, el personal que pot teletreballar continuï teletreballant, i en cas que voluntàriament vulgui incorporar-se al seu lloc de treball de forma presencial ho faci en torns que assegurin que es respecten les distàncies als llocs de treball.

 

El personal amb fills menors de 14 anys a càrrec o persones dependents que puguin teletreballar es quedaran fent teletreball.

 

Així mateix, el personal que estigui dins la categoria de vulnerables, també teletreballaran i en cas de no poder teletreballar romandran a casa amb permís especial.

 

Es redueixen les sortides i els viatges oficials només a aquells casos en què la seva realització sigui necessària i imprescindible, amb l’obligació de portar mascareta en tot moment. Un cop utilitzat el vehicle, es procedirà a la seva desinfecció per a una nova utilització.

 

Igualment, es tanquen les sales d’exposicions i la biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Per al dilluns estava prevista la inauguració d’una exposició que queda ajornada fins al moment en què es puguin reprendre les activitats socials amb plenes garanties sanitàries per a evitar la propagació del coronavirus.

 

Lleida, 4 de juliol de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat