La Diputació presenta el seu model d’e-administració al 1r Congrés de Govern Digital

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida participa al 1r Congrés de Govern Digital 2015, organitzat per la Generalitat de Catalunya, que se celebra al Palau de Congressos de Barcelona els dies 21 i 22 de gener. Es tracta d’una trobada dels màxims responsables públics de Catalunya en matèria de Govern Digital, alhora que un fòrum d’intercanvi d’experiències i solucions per aconseguir una administració més propera al ciutadà, més àgil, eficient i innovadora, una nova administració que respongui als nous reptes.

La Diputació de Lleida hi participa presentant una ponència a càrrec de la diputada de Noves Tecnologies M. Antònia Pubill, sota el títol “Simplificant l’e-administració. El model de la Diputació de Lleida”, en què s’explicarà totes les eines informàtiques que la corporació provincial està desplegant per arribar a la plena administració electrònica en tots els ajuntaments del territori.

El model de la Diputació de Lleida contempla, entre altres:

• Oferir als ajuntaments una plataforma completa d’administració electrònica que permeti una gestió, sense papers, de tots els procediments administratius.
• Oferir als ajuntaments un catàleg complet de procediments i plantilles i encarregar-se del seu manteniment.
• Contractar el manteniment del catàleg de procediments i plantilles a un partner editorial.
• Fer servir una metodologia d’implantació que garanteixi l’ús de la plataforma per tramitar qualsevol tipus d’expedient.

La ponència de Pubill es presentarà el dia 21 a les 11.45 hores.

Lleida, 19 de gener de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat