La Diputació, present en l’homenatge als 45 anys de la Llotja de Bellpuig

Homenatge a la Llotja Bellpuig

Bellpuig ha celebrat avui la Festivitat de Sant Antoni de la Sitja amb un homenatge als impulsors de la fundació de la Llotja de Bellpuig, ara fa 45 anys.

La vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Maria Perelló, ha pres part en les diferents activitats de la celebració acompanyada per l’alcalde de la localitat de l’Urgell, Salvador Bonjoch; pel vicepresident de la Llotja; Ramon Torres; i pel director dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jaume Fabà.

La festa de Sant Antoni de la Sitja, de caire històric i local recuperada l’any 1993, serveix per homenatjar persones i entitats locals de la vila. Rosa Maria Perelló ha valorat molt positivament el reconeixement afirmant que “ens trobem en una celebració important per Bellpuig, donat que recordem que aquest ens vol continuar sent el lloc de concentració d’una gran activitat econòmica per la vila i, com no, per les terres de Lleida”.

Per la seva banda, Bonjonch ha destacat que “la figura de tots els fundadors per la seva gran tasca en el territori” i ha explicat que en el futur es continuarà treballant per tenir jornades agràries i activitat diversa en aquest gran i renovat espai.

El grup constitucional, que va configurar la Comissió Gestora de la Llotja, sota la presidència de Josep Guasch i del vicepresident Jaume Boncompte estava formada per: Enric Calvet, Sebastià Giménez, Josep Maria Tejero, Jaume Font, Ramon Padullés, Alberto Martínez, Miquel Cucurull, Antoni Cid, José Martínez, José Farrús, Ramon Currià, Jaume Teixidó, José Porta i Isidre Figueres.

Bellpuig, 15 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat