La Diputació, present a la 3ª Convenció d’Afrucat

ORIrosa_pujol_al_congres_dafrucat_000_editora_2_5638_0_1

La vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació, Rosa Pujol, ha participat aquest divendres en la inauguració de la 3a Convenció d’Afrucat, que s’ha celebrat a la Llotja sota el lema “Estratègia: crear relacions”.

Durant la seva intervenció, Pujol ha destacat la tasca d’Afrucat en “esdevenir referència de tots els fructicultors de Catalunya”.

A més, la vicepresidenta de l’IEI ha destacat la importància d les explotacions agràries i ramaderes, “de gran importància pel que fa a l’equilibri territorial, el manteniment i la millora del medi natural i l’equilibri ecològic”.

Pujol també ha explicat que “cal treballar per un nou marc de creixement per superar la conjuntura social i econòmica actual”. I ha afegit, que cal adoptar mesures com “repensar estratègicament el sector fruiter davant un entorn cada cop més competitiu, i que necessita “habilitat per diferenciar-se i capacitat d’internacionalització”.

A la inauguració també hi ha participat el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural en funcions de la Generalitat, Josep M. Pelegrí.

Lleida, 30 de novembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat