La Diputació prepara un Ple híbrid, amb presència física al Saló de Plens i via telemàtica

Nou_format_ple

Se celebrarà el proper dijous dia 17 de setembre i hi assistiran físicament el president, Joan Talarn, els vicepresidents, Jordi Latorre, Estefania Rufach, Antoni Navinés i Ferran Accensi, així com els portaveus dels grups i el secretari general de la institució

El proper Ple de la Diputació previst per aquest dijous, dia 17 de setembre, a les 10.00 hores, es farà en un sistema híbrid, combinant la presència al Saló de Plens de fins a 11 diputats/des i la resta per via telemàtica, utilitzant el programa Teams. Tot i que s’habilitarà la Sala Viladrich per a la presència de mitjans de comunicació, el Ple serà igualment obert al públic virtual a través de la realització que faran els departaments de Noves Tecnologies i Comunicació amb la funció Teams Live del propi programa.

Hi seran presents el president Joan Talarn, els quatre vicepresidents (Jordi Latorre, Estefania Rufach, Antoni Navinés i Ferran Accensi), els sis portaveus del grup (Mercè Carulla, Rosa Pujol, Fèlix Larrosa, Amador Marqués, Maria Burrel i Elena Ferre), així com el secretari general. Els escons físics que ocuparan seran degudament habilitats garantint la distància entre assistents.

 

Al Saló de Plens, que aquests dies està rebent un tractament de desinfecció i neteja a fons, s’instal·larà una pantalla a través de la qual es podrà seguir les intervencions de la resta de membres de la corporació que participaran en el Ple per via telemàtica.

 

Des del mes d’abril, a causa del confinament imposat per la COVID-19, la Diputació de Lleida ha celebrat íntegrament virtuals quatre sessions plenàries, així com totes les sessions de les comissions informatives.

Amb aquesta mesura del plenari híbrid es pretén anar retornant a la normalitat, sempre tenint en compte les regulacions sanitàries que sorgeixin en funció de l’evolució de la pandèmia.

 

Lleida, 15 de setembre de 2020

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat