La Diputació ofereix col•laboració als municipis afectats per la pedregada al Segrià i la Noguera

ORIpresident_visita_conreus_01_editora_2_5451_0_1

ORIpresident_visita_conreus_02_editora_2_5451_0

ORIreunio_alcaldes_02_editora_2_5451_0

El president de la Diputació, Joan Reñé, s’ha desplaçat aquest dissabte al Segrià per tal de visitar la zona afectada per la pedregada de divendres, reunir-se amb els alcaldes dels municipis amb major afectació i donar suport als pagesos.

Reñé ha ofert col•laboració als ajuntaments per tal de fer front als costos extraordinaris derivats de la tempesta que ha malmès, a banda de la collita, part del mobiliari i equipament municipal en diferents poblacions del Segrià i la Noguera. “Els ajuntaments que hagin de fer front als desperfectes que hagin succeït després de la pedregada, han de saber que les administracions estarem col•laborant amb ells per tal de fer-hi front”, ha explicat.

La reunió amb els alcaldes, convocada per la conselleria d’Agricultura per valorar els danys de la tempesta, ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Alpicat i ha comptat amb la participació del conseller d’Agricultura, Medi Natural i Alimentació, Josep Maria Pelegrí.

Posteriorment, les autoritats s’han desplaçat a diferents cultius de fruita dels municipis d’Alpicat, Rosselló i Vilanova del Segrià.

Reñé ha estat acompanyat pel delegat del Govern de la Generalitat, Ramon Farré, i pel president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré.

Alpicat, 28 de juliol de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat