La Diputació millora la urbanització i l’entorn de les Escoles Especials al Complex de la Caparrella

ORIigc-01_editora_2_5146_0_1

La Diputació de Lleida i l’Institut Gaudí de la Construcció (IGC) estan treballant conjuntament per millorar la urbanització i l’entorn de les Escoles Especials situades a la Caparrella.

Les dues institucions duen a terme treballs de col·laboració des de l’any 1990, mitjançant els quals els alumnes que fan els cursos de formació, ocupacionals i de formació continua a l’IGC, fan part de les seves pràctiques a tot el recinte del Complex de la Caparrella, on també està situat l’Institut.

Està previst que abans que finalitzi el mes de març finalitzin les obres de millora de la urbanització de l’entorn de la zona de les Escoles Especials de la Diputació. Concretament, es milloren les voreres del carrer que els hi dóna accés, la rotonda situada al final del carrer, i s’adequa un espai per la col·locació de contenidors d’escombraries.

Fins ara, s’han fet obres a les voreres i actuacions a la impremta que han ajudat a millorar el seu estat i imatge. Unes actuacions que permeten els alumnes trobar-se amb situacions reals en els àmbits relacionats amb la construcció. D’altra banda, estalvia a la Diputació de Lleida les càrregues econòmiques que suposaria la contractació d’aquests serveis de forma externa.

Segons dades de l’any 2011, l’any passat van fer cursos a l’IGC prop de 600 persones, procedents de totes les comarques de Lleida.

Lleida, 29 de febrer de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat