La Diputació mantindrà la col·laboració amb els programes d’Unió de Pagesos per al 2024, any en què se’n compleix el 50è aniversari

UP_01

UP_03

UP_02

El president Joan Talarn ha rebut una comitiva d’aquest sindicat agrari encapçalada pel seu coordinador nacional, Joan Caball

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, s’ha reunit aquest dimecres amb el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball, al despatx de Presidència del Palau de la Diputació.

 

Durant la trobada s’ha parlat del manteniment de la col·laboració amb els programes per al 2024, any en què la UP celebra els 50 anys de la seva creació, al mateix temps que s’ha refermat el compromís que la Diputació col·laborarà en els esdeveniments que es preparen.

 

Joan Talarn ha destacat que “l’actual situació del camp de Lleida no s’entén sense els 50 anys de lluita i sensibilització en favor del món rural que ha caracteritzat la feina del sindicat agrari”.

 

A la reunió també han participat el membre de la Comissió Permanent Nacional, Jaume Pedrós; el coordinador territorial, Josep Sellart, i el director adjunt, Jaume Clua.

 

Lleida, 8 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat