La Diputació manté el seu suport al cicle de cantautors “Nostrats”

ORIfoto_de_entitats_i_institucions_participants_al_cicle_nostrats_editora_2_5649_0_1

La sala de premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació del cicle de concerts ‘Nostrats’, cantautores i cantautors de Ponent, que organitza l’IEI i els Servei Territorial de Cultura de la Generalitat a Lleida en col·laboració amb diferents entitats de les comarques de Lleida.

Aquestes entitats són l’associació Música d’Arrel de la Granadella, l’Ateneu de Tàrrega, el Comú de particulars de la Pobla de Segur, l’Ateneu Popular de Ponent i el Consorci Turó de la Seu Vella. Des d’aquest desembre i fins al gener, les 10 actuacions programades tindran lloc en espais de la seva gestió.

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha presidit la presentació, acompanyada pels cantautors Xavier Baró i Jordi Gasion.

Durant la seva intervenció, Pujol ha destacat que el cicle és una mostra del suport de la institució a la cultura i, en especial, a la difusió d’aquesta arreu del territori. “ De la mateixa manera que ho hem fet amb el nou cicle “Municipis, territori i tu”, ho fem també amb aquesta iniciativa que comença a estar assentada al territori, amb 10 concerts a càrrec de cantautors de Ponent que volem donar a conèixer”, ha dit.

La vicepresidenta de l’IEI també ha recordat el paper que va desenvolupar la música dels cantautors durant l’època de la transició.

A l’acte també ha assistit la representant de l’associació Música d’Arrel de la Granadella, Marta Escolà; el representant de l’Ateneu de Tàrrega, Josep Lluís Tous, el representant de l’Ateneu Popular de Ponent, Enric Navàs; i el director del Consorci Turó de la Seu Vella, Pep Tort.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat