La Diputació lliura 11.000 litres de llet i 2.500 ampolles d’oli al Banc dels Aliments

ORIjoan_rene_banc__aliments_003_editora_2_6383_0_1

ORIjoan_rene_banc__aliments_001_editora_2_6383_1

ORIjoan_rene_banc__aliments_002_editora_2_6383_2

El lliurament ajudarà a reduir el dèficit d’aquests dos aliments bàsics, especialment ara que amb les vacances es tancaran els menjadors escolars

La Diputació de Lleida ha realitzat un nou lliurament de productes al Banc dels Aliments conscient de les dificultats econòmiques que pateixen moltes famílies lleidatanes.

Amb l’objectiu de fer arribar productes de les comarques lleidatanes als col·lectius més desafavorits i facilitar aliments a les persones que ho necessitin, la corporació lleidatana ha lliurat 11.000 litres de llet de la marca Copirineu i 2.500 ampolles d’oli Denominació d’Origen Garrigues (DOG).

D’aquesta forma, la corporació lleidatana s’avança al recapte de Primavera que el Banc dels Aliments organitza el proper cap de setmana a Lleida en el marc de la campanya La fam no fa vacances creada per sensibilitzar la societat que la pobresa no s’acaba a l’estiu, quan la donació d’aliments baixa a causa de les vacances.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que la corporació ha fet aquest lliurament amb l’objectiu que serveixi per disposar de l’estoc necessari per cobrir les necessitats de les persones que en aquests moments pateix més dificultats.

Aquesta acció se suma a la donació de 5.000 ampolles d’oli que la corporació lleidatana ha fet els dos darrers anys consecutius en col·laboració amb la DO Garrigues per tal de fer arribar aquest producte als col·lectius més desafavorits.

El president del Banc dels Aliments de Lleida, Joan Saura, ha agraït la implicació de la corporació i ha indicat que la donació ajudarà a pal·liar el dèficit d’aquests dos aliments bàsics, especialment ara que amb les vacances es tancaran els menjadors escolars i es poden produir mancances.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits.

Lleida, 3 de juny de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat