La Diputació inverteix 57.000€ en la rehabilitació de l’edifici cultural La Garuta de Castellserà

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Reñé assisteix a la inauguració, presidida pel President Artur Mas

La Diputació de Lleida ha col·laborat en les obres de rehabilitació de l’històric edifici La Garuta de Castellserà (Urgell), inaugurat aquest dilluns pel President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. En concret, la Diputació ha destinat 57.396 euros a les obres de millora, que inclouen les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal Valeri Serra i Boldú.

En la seva intervenció, el president de la institució, Joan Reñé, ha destacat la importància de crear nous equipaments municipals, ja que “en municipis petits com els de l’Urgell, i tots els de les comarques de Lleida, és imprescindible”. “Garanteixen la mateixa qualitat de vida a tots els ciutadans i mantenen vius els pobles”, ha afegit.

“Això que fem avui a Castellserà”, ha reblat, “és fer poble. En realitat representen grans consecucions per a les nostres terres i la gent que hi vivim i fan de Catalunya un país més just i equilibrat”.

L’edifici de la Garuta està situat al centre històric de Castellserà. En el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha recordat que la recuperació d’aquest edifici per a usos culturals és un projecte iniciat fa més de 15 anys “fruit de l’esforç, el temps i la dedicació de molta gent”, ha dit.

Castellserà, 16 de setembre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat