La Diputació inverteix 120.000 euros per fer realitat la Sala de Vetlles de Soses

Soses_1

Soses_2

El president Joan Reñé ha inaugurat aquest divendres una obra que posa fi a una de les reivindicacions històriques del poble

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest divendres l’acte inaugural de la Sala de Vetlles de Soses, un equipament llargament reivindicat pel poble i que la Diputació ha finançat amb 120.000 euros.

Durant la inauguració, Joan Reñé ha estat acompanyat per l’alcalde de la població, Isidre Mesalles, i per la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, María José Invernón. La Diputació ha aportat a l’obra 120.000 euros del total de 295.000 que ha costat, donant així resposta a una de les reivindicacions històriques dels veïns i veïnes de Soses, que fins ara havien d’anar a Alcarràs per tal de gaudir d’aquest servei. La sala consta d’una sola planta de 142 metres quadrats, als quals cal afegir-hi 130 metres quadrats corresponents als magatzem annex i 1.065 de la zona enjardinada i dels accessos.

En el seu parlament, Joan Reñé ha destacat que “el municipi de Soses feia temps que venia reclamant” un equipament que d’aquestes característiques, fins ara inexistent al municipi.

Per la seva part, Isidre Mesalles ha expressat la seva satisfacció per poder inaugurar “una instal·lació llargament reivindicada i molt necessària” i que “no hauria estat possible sense l’ajut de la Diputació.

Soses, 15 de juliol de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat