La Diputació intensificarà la promoció dels productes de proximitat després de l’èxit a Sant Josep

ORIcloenda_editora_2_5807_0_1

El president Joan Reñé clou la 141a edició del certamen que ha acollit l’espai de la Diputació “Aliments del territori i tu”, dedicat a donar a conèixer 200 productes agroalimentaris de les comarques de Lleida

La Diputació de Lleida intensificarà la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat després de la bona acollida que el saló “Aliments del territori i tu” ha tingut en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

“La repercussió que ens ha arribat d’aquest saló ha estat molt positiva i, per tant, serà una aposta que exportarem arreu del territori perquè donant valor als productes dels nostres pagesos i productors, fent que la població els conegui, fomentem també l’arrelament al nostre territori”, ha dit Reñé, que després de la visita a l’espai firal ha clausurat la 141a edició d’aquest certamen, acompanyat per les autoritats del municipi i la comarca.

En col·laboració amb tots els consells comarcals lleidatans, el Conselh Generau d’Aran, el projecte Gustum i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, la Diputació de Lleida ha reunit prop de 200 productes de proximitat i 24 accions de promoció d’aliments de la terra al llarg dels quatre dies de la fira.

Una aposta ben valorada tant pels mateixos participants a les activitats de degustació, com també pels expositors presents en aquest espai que neix de la voluntat d’afavorir el consum intern i, alhora, com a reconeixement als pagesos i productors lleidatans.

Reñé ha iniciat la seva intervenció fent una referència a la importància del sector agrari per a les comarques de Lleida. “És un sector que sempre ha tirat endavant. I també ho fa ara, en uns moments complicats”, ha dit Reñé que ha felicitat els organitzadors de la Fira de Sant Josep per l’èxit assolit tant pel que fa al nombre de visitants, com pel que fa a les jornades tècniques i a la celebració dels 25 anys de la comarca del Pla d’Urgell.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat