La Diputació incorpora tres nous vehicles 100% elèctrics al seu parc mòbil

Diputació_Vehicles elèctrics_1

Diputació_Vehicles elèctrics_3

Diputació_Vehicles elèctrics_7

Se sumen a la furgoneta i la moto elèctrica de què ja disposa des de fa un any i mig

 

El diputat responsable de la gestió del Complex de la Caparrella, Josep Ramon Fondevilla, acompanyat del cap del Parc Mòbil, Manel Cuit, ha presentat aquest dilluns els tres nous vehicles 100% elèctrics que la institució incorpora per al Parc Mòbil de la institució en una aposta per la sostenibilitat i la preservació del medi ambient i que substitueixen tres vehicles vells i de combustible fòssil.

 

Els vehicles estaran destinats bàsicament a la Unitat d’Aigües, el Servei de Manteniment i el Complex Caparrella, i suposen fer un pas més en l’aposta per vehicles d’energies més ecològiques i respectuoses amb el medi ambient.

 

Es tracta de furgonetes 100% elèctriques de la marca Nissan, E-NV200, Combi 5,40kwn Professional, amb zero emissions.

 

Els vehicles tenen una autonomia d’uns 300 km i es poden carregar de forma ràpida en qualsevol dels punts que hi ha disponibles a Lleida o en endolls tradicionals.

 

Amb aquests canvis es dona continuïtat en el temps al canvi progressiu de la flota de vehicles de què disposa la institució amb la intenció que, a curt-mitjà termini, els vehicles usats acabin utilitzant només l’energia elèctrica, i se sumen a la furgoneta i la moto elèctrica de què ja disposava la Diputació des de fa un any i mig.

 

Lleida, 12 d’abril de 2021

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat