La Diputació impulsa la cooperació i coordinació institucional en salut pública

ORIbalaguer_editora_2_6370_0_1

La Diputació col·labora amb els ajuntaments i la Generalitat en la programació i l’execució d’actuacions en matèria de salut pública

La Diputació de Lleida porta a terme una important acció en matèria de salut pública, d’acord amb les competències que li són assignades per llei i en coordinació amb els ens locals i la Generalitat per tal de programar les actuacions més necessàries en cada moment.

La corporació provincial col·labora amb el territori en diversos projectes d’obra, com ara les ampliacions de consultoris locals o la creació de tanatoris i sales de vetlla; i, en un àmbit territorial de cobertura més ampli, es fa càrrec de projectes de construcció i condicionament d’equipaments hospitalaris, així com també de l’adquisició tecnològica per als centres d’atenció primària i de referència.

Paral·lelament, la Diputació té en marxa un sistema de beques pioner a les terres de Lleida (el tercer de tot Catalunya) amb l’objectiu de fomentar la investigació biomèdica des del territori i reforçar l’actual sistema sanitari.

La institució també finança els ajuntaments perquè puguin disposar del servei de socorrisme en les piscines públiques durant l’estiu i fomenta la pràctica d’hàbits saludables, col·laborant amb múltiples projectes que, des dels ajuntaments o entitats diverses, treballen en aquesta direcció.

La inversió de la Diputació de Lleida en Salut Pública també passa pel foment d’espais lúdics i de salut a tots els municipis de les comarques de Lleida. Uns espais dissenyats per promoure l’activitat física i, al mateix temps, la interrelació social de joves i gent gran.

Lleida, 27 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat