La Diputació i Alcarràs promouen la fruita dolça amb la segona edició de la Nectarina Atlètica

ORInp_nectarina1_editora_2_6434_0_1

Se celebrarà el pròxim dissabte 19 de juliol al vespre i s’espera superar els 300 inscrits

La Diputació de Lleida i Alcarràs tornen a promoure la fruita dolça mitjançant la segona edició de la Cursa Nectarina Atlètica, una de les primeres proves del territori que van establir l’horari nocturn per combatre la calor de l’estiu.

A la roda de premsa de presentació, que s’ha celebrat aquest matí a la Diputació, han assistit la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Àlex Planes, i l’atleta olímpic resident a Alcarràs, Jackson Quiñónez.

La prova es disputarà el pròxim dissabte 19 de juliol a les 20.00 hores i, per mantenir la seva competitivitat, els guanyadors rebran premis en metàl·lic, així com el seu pes en fruita dolça. Els altres participants també comptaran amb obsequis com un lot de fruita, mitjons tècnics per la pràctica de l’atletisme i una samarreta commemorativa de la jornada. Per tal d’aconseguir un major nombre de participants, paral·lelament a la cursa de 10 quilòmetres, se’n disputarà una de 5 quilòmetres, totes dues puntuables per la Lliga Ponent.

Un euro de les inscripcions anirà destinat al Centre Obert d’Alcarràs, aspecte solidari que ha destacat Rosa Pujol. “Us felicito per potenciar els productes del territori per aquest caire social i solidari que li heu sabut donat a la cursa”.

Les categories, tant masculines com femenines, que entraran en competició seran les de júnior, sènior i veterans A, B i C, segons la seva edat. La primera edició va comptar amb 260 inscrits i, degut a la gran demanda, per aquest 2014 s’esperen més de 300 atletes.

Miquel Serra ha remarcat que “amb aquesta activitat ajuntem dos aspectes que han d’anar sempre relacionats, com són la pràctica de l’esport i el consum de fruita, on nosaltres som el rebost de Catalunya”.

Lleida, 14 de juliol de 2014
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat