La Diputació felicita la Fundació Alosa per “trenta anys enfortint la societat lleidatana”

Fundació Alosa 2

Fundació Alosa 1

Fundació Alosa 3

Fundació Alosa 4

El president Joan Talarn participa en l’acte d’aniversari de l’entitat, que també ha estat un homenatge a Joan Escolar, fundador i president fins a la seva mort al desembre del 2023

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha felicitat la Fundació Suport Alosa en l’acte de commemoració del 30 aniversari de l’entitat, ja que “trenta anys vetllant pels drets de les persones que tenen més dificultats per accedir-hi és una fita que ens enforteix com a societat”.

La sala Alfred Perenya de la ciutat de Lleida ha acollit l’acte de celebració, que també ha suposat un homenatge pòstum a Joan Escolar, un dels fundadors de l’entitat i que en va ser president fins que va morir el mes de desembre de 2023. Aquest homenatge l’han protagonitzat Dolors Melé, primera treballadora de la Fundació; Toni Calvo, psicòleg; i Alba Escolà, filla de Joan Escolar. A l’acte han participat també Esther Vila i Ramon Mateu, directora i president respectivament de la Fundació Suport Alosa; Carles Enjuanes, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, i Eugènia Puig-gròs, directora dels ST de Drets Socials a Lleida.

La Fundació Suport Alosa és una entitat sense ànim de lucre que es va crear el 14 de març de 1994, que té cura de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i/o salut mental a la província de Lleida i els dona suport per prendre decisions perquè puguin desenvolupar el seu projecte personal al llarg de la seva vida.

El president Talarn ha recordat que “sense les entitats del tercer sector, l’administració mai arribaria a poder cobrir les necessitats socials en tots els àmbits, que es resumeixen en fer que les persones amb capacitats diverses gaudeixin d’una millor qualitat de vida i no siguin víctimes de cap discriminació”.

Lleida, 16 de maig de 2024

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat