La Diputació fa possible el primer tanatori municipal al Pallars Sobirà

ORIfoto_inauguracio_tanatori_comarcal_de_rialp_editora_2_6445_0_1

Fins a dia d’avui, la comarca del Pallars Sobirà no disposava d’un tanatori municipal. Aquesta mancança deixa de ser-ho gràcies a la col•laboració entre l’Ajuntament de Rialp i la Diputació de Lleida, que han fet possible un equipament que, a més a més de donar assistència al municipi de Rialp, ho farà també a la resta de localitats del Sobirà sempre que ho necessitin i mentre no disposin d’instal•lacions pròpies en aquest sentit.

Així ho han posat de manifest el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, en l’acte d’inaguració que ha tingut lloc aquest dissabte.

“Cada cop més els ciutadans demanden aquests serveis i, per tant, és important que els puguem ubicar al territori. El que convé és que tots els nostres municipis tinguin els millors serveis possibles per oferir-los amb qualitat als ciutadans”, ha dit el president Joan Reñé en atenció als mitjans de comunicació.

La inversió de la Diputació de Lleida en el tanatori de Rialp ha estat de 170.000 euros. Sabarich ha agraït la predisposició del president Reñé per col•laborar per dotar la comarca d’un equipament essencial en matèria de salut pública.

Prèviament a la inauguració del tanatori de Rialp, el President de la Diputació de Lleida també ha visitat la Casa de l’Ós Bru a Isil.

Rialp, 19 de juliol de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat