La Diputació fa costat al llibre solidari ‘Les ales de la vida’, de Sílvia Cano, els beneficis del qual es destinaran a l’AFANOC Lleida

PresLlibreAlpicat-1

L’obra, que recull el testimoni de 14 famílies colpejades pel càncer, s’ha presentat en el marc de la Jornada Solidària Alpicat, amb la presència del vicepresident Jordi Latorre i la diputada Helena Martínez. La Diputació de Lleida ha col·laborat en la impressió de 500 exemplars.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, i la diputada Helena Martínez han participat aquest dissabte a la presentació del llibre solidari ‘Les ales de la vida’, de Sílvia Cano. L’acte s’ha celebrat a les pistes cobertes del Parc del Graó i s’ha emmarcat en la Jornada Solidària Alpicat, organitzada per l’AFANOC i l’Ajuntament.

Latorre i Martínez han estat rebuts per Joan Gilart, alcalde d’Alpicat, per Tere Mayoral, regidora de Sanitat i Polítiques Socials de l’Ajuntament, Victòria Cano, coordinadora de l’AFANOC Lleida, i per l’autora del llibre.

En la seva intervenció durant la presentació, Latorre ha expressat el suport i la seva satisfacció pel fet que la Diputació de Lleida hagi col·laborat en la impressió de 500 exemplars d’un llibre que recull el testimoni de 14 famílies a les quals el càncer infantil els va colpejar la vida, i els beneficis del qual aniran destinats a l’AFANOC.

Latorre ha felicitat AFANOC per “la gran tasca que fan, sobretot amb la Casa dels Xuklis, que permet a les famílies, moltes de Lleida puguin estar mentre tenen al seu fill o filla ingressat a l’hospital”. A més, ha destacat el fet que l’entitat pretengui sustentar-se per mi mateixa i intenten finançar-se a través de campanyes com el ‘Posa’t la Gorra’. Així, ha destacat la qualitat que tenen per “reinventar-se” per buscar la manera de persistir i no rendir-se i trobar altres formats.

Sílvia Cano és mare de l’Abel, un infant al qual als 2 anys li van diagnosticar un càncer. Ara que l’Abel ja té 11 anys i sembla haver deixat enrere el pitjor de la malaltia, la Sílvia parla en primera persona de l’impacte que va suposar la irrupció del càncer en les vides de tots ells, un testimoni que acompanya de l’experiència similar que van passar altres famílies de Lleida que van haver de desplaçar-se a Barcelona per rebre el tractament dels seus fills i filles.

En acabar la presentació del llibre, el públic ha pogut gaudir de l’espectacle infantil ‘La Gran Festa’, a càrrec del grup Els Salats, tot plegat dins una jornada celebrada a benefici d’AFANOC i amb tots els protocols anti-Covid vigents.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat