La Diputació es reuneix amb els Bombers de Lleida per escoltar les seves reivindicacions

ReunióBombers-SLI

La corporació sol·licitarà una reunió amb el Conseller d’Interior per poder trobar-se en els propers dies

La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, i els portaveus dels grups de la corporació s’ha reunit avui amb una delegació del col·lectiu de Bombers per escoltar de primera mà les seves demandes.

La trobada arriba després que, en el darrer ple de la Diputació, celebrat el passat 28 de febrer, la corporació aprovés per unanimitat una declaració institucional de suport al cos de Bombers, així com celebrar una reunió entre els Bombers i els portaveus dels diferents grups, que és la que ha tingut lloc aquesta tarda.

“Els representants dels Bombers ens han presentat la doble problemàtica del cos. En primer terme, a nivell català, han demanat una actuació ràpida de país per intentar fer un pas endavant en quant a les inversions en material i personal. D’altra banda ens han fet arribar la problemàtica de Lleida, que és un territori més extens, amb parcs molt separats els uns dels altres, la qual cosa comporta una actuació d’emergència menys ràpida que a d’altres zones”, explica Pujol. Per tot això, la Diputació de Lleida s’ha compromès a demanar de forma urgent una reunió amb el Conseller d’Interior per poder analitzar conjuntament aquesta problemàtica. La Diputació comparteix les reivindicacions dels Bombers i alhora, Pujol està “convençuda que el departament d’Interior és sensible a aquestes reivindicacions i farà el possible per solventar-les”.

 

Lleida, 13 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat