La Diputació dona suport a la Festa de l’Oli Nou de Cervià de les Garrigues

Cervia01

Cervia02

El diputat de Promoció Econòmica, Carles Gibert ha assistit a la presentació de l’oli de categoria premium ‘Les Besses’ i a la xerrada ‘L’oli d’oliva, un aliment per a la salut’, a càrrec de la doctora Antonieta Barahona

 

El diputat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, ha participat aquest diumenge en la Festa de l’Oli Nou de Cervià de les Garrigues, certamen organitzat per l’Ajuntament de Cervià i la Cooperativa del Camp de Cervià amb el suport de la Diputació de Lleida.

 

Després d’un esmorzar popular amb oli nou i productes locals que ha tingut lloc a la Cooperativa, Carles Gibert s’ha incorporat a la celebració i, acompanyat per l’alcaldessa de Cervià de les Garrigues, Mercè Rubió, i el president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, ha efectuat una visita al molí. Tot seguit, Gibert ha assistit a la xerrada ‘L’oli d’oliva, un aliment per a la salut’, que ha anat a càrrec de la doctora Antonieta Barahona. A continuació, s’ha presentat el nou oli dels Camps de Cervià ‘Les Besses’, de categoria premium.

 

La Festa de l’Oli Nou de Cervià se celebra cada any per tal de donar a conèixer i promocionar els primers olis de l’any. A banda dels ja esmentats, la festivitat ha comptat amb diversos actes durant tot el matí i ha inclòs visites guiades al molí, un tast d’olis guiats, un dinar popular i una actuació musical del grup Castellband. Els visitants també han pogut gaudir de parades amb productes artesanals.

 

Cervià de les Garrigues, 8 de desembre de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat