La Diputació dóna suport a la Dirt Track d’Agramunt, que compta amb una setantena de pilots

ORImapubill_dirt_track_001vr_editora_2_6433_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la segona prova de la Copa Dirt Track Rodi Michelin, que se celebrarà el dissabte 12 de juliol en un circuit dissenyat i creat especialment per a l’ocasió al polígon industrial d’Agramunt.

L’acte ha comptat amb la participació de la diputada Maria Antònia Pubill; de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé; del membre del Moto Club Lleida i organitzador de l’esdeveniment, Àngel Grau, i del pilot d’Agramunt Joan Serra, que hi participarà en la competició, juntament amb pilots com David Giménez i el líder provisional de la Copa Rodi Michelin, Jaume Gaya.

La diputada Maria Antònia Pubill ha indicat que a més de l’interès que desperta la competició esportiva, aquest esdeveniment és “una bona oportunitat per conèixer Agramunt i la comarca i alhora per dinamitzar el municipi i generar activitat econòmica”.

Les carreres es disputaran en horari nocturn i comptaran fins a quaranta mànegues entre entrenaments lliures, cronometrats, curses i la Super Final, on accediran els dotze millors pilots de tota la tarda-nit.

L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que porten dos anys treballant intensament per organitzar aquest Dirt Track, que vol ser un “reconeixement al món del motor, tan arrelat a Catalunya, i un generador d’activitat econòmica i d’impacte per al municipi d’Agramunt”.

L’activitat començarà a les 18.30 hores de la tarda del dissabte i els primers entrenaments estan previstos per a les 21.00 hores. El públic assistent gaudirà de tandes amb molta acció fins a les 01.20 hores de la nit, moment destinat a l’entrega de premis, valorats en 2.000 euros, que es repartiran entre la dotzena de pilots que arribin a la Super Final.

Els organitzadors han apostat i han fet un gran esforç per aconseguir el major nombre de pilots participants i han aconseguit una setantena d’inscrits, dels quals 32 són lleidatans, segons ha explicat el membre del Moto Club Lleida i organitzador de l’esdeveniment, Àngel Grau.

Per la seva part, el pilot d’Agramunt Joan Serra ha destacat la gran col•laboració i ha agraït la implicació del municipi en l’organització d’aquest esdeveniment.

L’entrada al recinte serà totalment gratuïta i els aficionats podran gaudir d’una gran zona de pàdoc, de les curses pertinents i de servei de bar.

Aquesta competició està organitzada pel Moto Club Lleida, juntament amb l’Ajuntament d’Agramunt, la Diputació de Lleida, Autocars Agramunt, Motos Grau, Rotecna, Vulcanizados Ibarz, BURN Energy Drink, Tallers Bertran, Automoció Joan Carles i Endurers XR Dynojet.

Lleida, 9 de juliol de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol (606.041.875)
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat