La Diputació dona llum verda a una partida d’1,6 milions d’euros al manteniment de consultoris mèdics d’arreu del territori

191128espitau2

La junta de govern també ha aprovat destinar 500.000 euros per l’equipament d’un nou quiròfan a l’Espitau Val d’Aran

La comissió informativa de salut pública de la Diputació de Lleida ha donat llum verda avui la distribució d’1’6 milions d’euros a 166 ajuntaments del territori per destinar-los al manteniment i millora dels consultoris mèdics locals. Amb aquesta inversió és preveu millorar l’assistència sanitària als diferents municipis del territori i enfortir l’ atenció primària ver l’assistència hospitalària.

La junta de govern de la Diputació de Lleida també ha aprovat  destinar 500.000 euros per l’equipament d’un nou quiròfan a l’Espitau Val d’Aran de Vielha, el qual fins al moment només en disposa d’un. Amb aquesta ampliació, l’hospital podrà donar resposta immediata a les operacions quirúrgiques, especialment aquelles que provenen del servei d’urgències, les quals fins ara no podien accedir al quiròfan si aquest es trobava en ús.

Aquesta millora respon a una de les necessitats més urgents de la Val d’Aran i que el mateix síndic Francesc X. Boya va recordar al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, durant la visita al mateix hospital de Vielha, el passat 28 de novembre. El president va aprofitar per visitar les instal·lacions sanitàries i conèixer de primera mà les principals necessitats assistencials d’aquest centre sanitari.

Lleida, 9 de desembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat