La Diputació de Lleida vol que la FECOLL col·labori en la difusió de la campanya “Aliments del territori i tu”

ORIconveni_diputacio_de_lleida_i_fecoll_001_editora_2_5904_0_1

ORIconveni_diputacio_de_lleida_i_fecoll_002_editora_2_5904_1

La Diputació de Lleida ha demanat la col·laboració a la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (FECOLL), per tal que aquesta entitat també faci de prescriptora de la campanya “Aliments del territori i tu”, que porta a terme la institució per promocionar els productes de proximitat.

Així s’ha abordat en la reunió d’aquest dimecres, que el president Joan Reñé ha mantingut amb el president de la FECOLL Xavier Pérez, i que s’emmarca dins del conveni de col·laboració que es desenvolupa en el marc de la XXXIV edició de l’Aplec del Caragol.

La Diputació de Lleida col·labora amb la FECOLL des de fa anys ja que considera que la seva actuació, dirigida a la promoció de l’Aplec i a la difusió de la cultura, la gastronomia i el turisme de Lleida és una activitat d’interès social i cultural, sense ànim de lucre, i que afavoreix tot el territori de Lleida.

La FECOLL es va constituir per tal d’aglutinar les més de 100 colles que participen a l’Aplec, durant els dies de la seva celebració, i per promoure activitats, durant tot l’any.

Lleida, 22 de maig de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat