La Diputació de Lleida signa convenis amb les principals entitats esportives del territori

Esports01

Esports03

Esports02

Sedis Bàsquet, Club Gimnàstic Lleida, Moto Club Lleida, AEM, Club Pati Vila-sana, Moto Club Segre, Club Bàsquet Pardinyes, Tennis Taula Balaguer, Llista Blava, Hoquei Club Alpicat i Tennis Taula Borges reben l’aportació corresponent a la temporada 2019-2020

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha signat aquest dilluns onze convenis amb algunes de les principals entitats esportives de la demarcació de Lleida (Sedis Bàsquet, Club Gimnàstic Lleida, Moto Club Lleida, AEM, Club Pati Vila-sana, Moto Club Segre, Club Bàsquet Pardinyes, Tennis Taula Balaguer, Llista Blava, Hoquei Club Alpicat i Tennis Taula Borges). L’acte ha comptat amb l’assistència dels diputats Helena Martínez i Jordi Verdú, i de l’assessora de Relacions amb entitats i associacions, Gemma Vilarasau.

 

El conveni afecta a les competicions dels primers equips de cada entitat pel que fa a la temporada 2019-2020. Així, la subvenció que rebrà cada entitats esportiva és:

 

 • E. Sedis Bàsquet: 60.000 €
 • Club Gimnàstic Lleida: 15.000 €
 • Moto Club Lleida: 30.000 €
 • Club Esportiu Lleida Llista Blava: 40.000 €
 • Secció Esportiva AEM: 50.000 €
 • Hoquei Club Alpicat: 20.000 €
 • Club Bàsquet Pardinyes: 50.000 €
 • Club Patí Vila-sana: 40.000 €
 • Moto Club Segre: 35.000 €
 • Club Tennis Taula Balaguer: 16.000 €
 • Club Tennis Taula Borges: 16.000 €

 

Els convenis –que suposen una aportació total de 372.000 €- reconeixen la gran repercussió social que tenen cadascuna de les entitats. En aquest sentit, Joan Talarn ha destacat que amb aquest suport es reconeix, en primer lloc, que els clubs actuen en l’àmbit esportiu com a entitats dinamitzadores dels ciutadans de les terres de Lleida; i en segon lloc, que es tracta d’entitats esportives capdavanteres en l’àmbit esportiu lleidatà, i referents per la resta d’entitats esportives del territori.

 

Àngel Grau, del Moto Club Lleida; Pere Porta, del Sedis Bàsquet; Enric Duch, del Llista Blava; Carlos Sisteré, de l’AEM; Marina Rion, del Club Gimnàstic Lleida; Ricard Vizcarra, del Hoquei Club Alpicat; Pere Roqué, del Club Bàsquet Pardinyes; Ramon Porta, del Club Patí Vila-sana; Lluís Capdevila, del Moto Club Segre; Joan Biscarri, del Club Tennis Taula Balaguer, i Enric Vall, del Club Tennis Taula Borges, han estat els representants de les diferents entitats que han signat els convenis.

 

Aquests se sumen al signat el passat dia 1 de desembre amb el Força Lleida Club Esportiu, entitat a la qual s’ha subvencionat amb 90.000 €.

 

En total, la Diputació de Lleida aporta 462.000 € a les dotze entitats esportives de referència del territori, un total d’1,3 M€ que es dedica al món de l’esport, en general.

 

Lleida, 7 de desembre de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat