La Diputació de Lleida seguirà les indicacions del Departament de Salut

Reunió del president, Joan Talarn, amb la gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha mantingut avui una reunió amb la gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny, acompanyat per la directora de Recursos Humans de la Diputació, Belén Jové, per tal d’analitzar quines mesures de prevenció s’han d’adoptar davant el COVID-19 sota la premissa que “seguirem totes les indicacions que se’ns recomanin des del Departament de Salut de la Generalitat”, ha manifestat Joan Talarn, insistint en què “hem de mantenir la màxima confiança en el nostre sistema de salut i els seus professionals, fugint de rumors i informacions que puguin resultar alarmants”.

Així, Divina Farreny ha informat el president Talarn que, en l’actualitat, s’està en una fase de contenció de l’expansió del virus, per la qual cosa es recomana molt especialment ser escrupolós amb la higiene i rentar-se les mans amb sabó, així com eludir concentracions massives de persones. Igualment, la gerent de la Regió Sanitària de Lleida aconsella adreçar-se als números de telèfon 061 o 112 en cas d’observar algun dels símptomes possibles de la malaltia.

L’equip de govern de la Diputació de Lleida ha informat aquest matí els sindicats de la corporació que el contacte amb Salut és permanent i que se seguiran les recomanacions pertinents pel que respecta al personal de la Diputació. En aquest sentit, es valorarà per part del Departament de Recursos Humans si la cautela i la responsabilitat aconsellen o no ajornar algunes de les jornades de formació de personal que estan previstes per als propers dies, en funció del número de persones previst d’assistència i els llocs de la seva realització.

Per la seva banda, l’Institut d’Estudis Ilerdencs valorarà la conveniència de mantenir el calendari d’activitats previst per a les properes setmanes en funció de com evolucionarà la informació sanitària al respecte. De moment, s’ha ajornat una conferència prevista per avui a l’IEI a petició del propi conferenciant, un investigador del CSIC, que havia de desplaçar-se des de Madrid.

(Adjuntem cartell informatiu del Departament de Salut sobre el coronavirus)

Lleida, 10 de març de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat