La Diputació de Lleida reuneix una cinquantena de càrrecs electes a Fira Municipàlia

Municipalia

Municipalia2

Municipalia3

Municipalia4

En una sessió informativa en la qual s’han donat a conèixer els principals projectes i activitats que defineixen el projecte compartit per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran

El president la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, han estat els encarregats de presentar en l’estand institucional, a més de 50 càrrecs electes (alcaldes/esses i regidors/es, presidents/es i consellers/res comarcals), els principals projectes i activitats que defineixen el projecte compartit per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran. Una sessió que ha servit tant per mostrar el camí recorregut fins ara i el que es vol treballar amb el suport i la complicitat dels ens locals de la demarcació com per posar en valor la importància de comptar amb un equip humà com a eina imprescindible per portar-ho a terme.

Aquesta sessió informativa també ha comptat amb la participació  de l’assessora en Transformació Econòmica en Diputació de Lleida, Teresa Botargues, i del director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera. Els assistents, que s’han mostrat molt interessats principalment en el funcionament de la Xarxa de Punts d’Atenció GLOBALleida com a punt de referència a nivell comarcal de suport a l’empresa i l’emprenedoria i el catàleg de 34 serveis adreçats al conjunt del territori, han pogut plantejar propostes i suggeriments que s’han recollit per donar-hi resposta.

Tanmateix, en el decurs de la Fira, alcaldes, regidors, tècnics i empreses especialitzades,  han pogut consultar i aclarir individualment dubtes relacionats amb ajuts, subvencions o projectes europeus que afectin els municipis del conjunt del territori, en l’Espai d’Atenció als Municipis organitzat a l’estand institucional per atendre aquestes consultes.

Com a novetat, en aquesta edició s’han ofert tours virtuals immersius en 360º, una activitat que ha ocasionat un gran interès pels visitants que han pogut  conèixer algunes de les rutes i patrimoni cultural i natural del conjunt del territori que s’ha posat en valor a través dels projectes: Ponent Actiu i Paisatges de Ponent, que tenen com a objectiu donar a conèixer i revaloritzar aquest patrimoni.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, en la seva intervenció, ha refermat el seu compromís amb la promoció del territori i l’emprenedoria local a través del Patronat de Promoció Econòmica.

En aquest sentit, la Diputació de Lleida, com a institució que representa la demarcació de Lleida amb responsabilitats en l’àmbit local i territorial, treballa per al desenvolupament de l’economia local i, per fer-ho possible, la col·laboració amb municipis i càrrecs electes és imprescindible.

Lleida, 18 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat