La Diputació de Lleida reforça amb un mur el talús de l’església de Marcovau a Foradada

ORIjoan_rene_mur_marcovau_003_editora_2_6148_0_1

ORIjoan_rene_mur_marcovau_002_editora_2_6148_1

ORIjoan_rene_amb_baro_de_lalbi_001_editora_2_6148_2

ORIjoan_rene_visita_castell_de_montsonis_001_editora_2_6148_3

Les obres, que han finalitzat fa unes setmanes, han comptat amb una subvenció de 15.000 euros de la Diputació de Lleida i han consistit en la construcció d’un mur per estabilitzar el talús

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest divendres el municipi de Foradada (Noguera). Reñé ha estat rebut per l’alcaldessa, Maricel Segú, i altres membres del consistori municipal.

Després de signar el Llibre d’Honor, Reñé i la resta d’autoritats han visitat el municipi de Foradada i el nou mur de pedra construït per estabilitzar el talús de l’Església del nucli de Marcovau. Aquesta actuació, que ha estat subvencionada per la Diputació de Lleida amb 15.000 euros, s’ha portat a terme perquè l’anterior mur estava molt deteriorat i podia desestabilitzar l’església.

Posteriorment, el president de la Diputació de Lleida s’ha desplaçat fins al Castell de Montsonís, que ha visitat juntament amb el baró de l’Albi i president de la Fundació Castells de Catalunya, Carles Montoliu, i el director-gerent de la Fundació Castells de Catalunya, Ramon Orpinell.

A la visita també ha assistit el diputat Antoni Ponz.

Foradada, 8 de novembre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat