La Diputació de Lleida promou la participació d’empreses lleidatanes a fires internacionals

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La corporació ha atorgat 67 subvencions per un import de 100.000 euros a empreses lleidatanes en la convocatòria d’aquest 2014

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha atorgat un total de 67 subvencions a diferents empreses de les comarques lleidatanes amb l’objectiu de promoure i impulsar la seva participació en fires i salons d’àmbit internacional. Les subvencions atorgades ascendeixen a un total de 100.000 euros distribuïts entre una cinquantena d’empreses que han presentat les sol·licituds.

L’objectiu és que el teixit empresarial de la demarcació de Lleida pugui ampliar les seves àrees d’influència comercial, raó per la qual la corporació fa un esforç amb aquesta línia de subvencions que des de l’any 2010 ha atorgat un total de 222 subvencions a diferents empreses, la qual cosa suposa un import total de 295.000 euros.

La línia d’ajuts atorgats es destinen a actuacions com el lloguer de l’espai per a la ubicació de l’estand de l’empresa, les despeses per instal·lar l’estand i les despeses generades per la contractació d’un traductor o intèrpret. Cada empresa pot demanar fins a dues sol·licituds per dues fires diferents.

La major part de les subvencions atorgades aquest 2014 s’han destinat a la participació en fires d’àmbit internacional celebrades a l’Estat espanyol (amb una vintena), seguides de les d’Alemanya (amb 18) i França (amb 10). Altres ajuts han estat atorgats per la presència d’empreses lleidatanes a països com la Xina, Itàlia, els Estats Units, Dubai, Holanda, Suïssa, Algèria, Mèxic i Bèlgica.

Pel que fa als sectors, la majoria de les empreses que han rebut aquest any els ajuts es dediquen a la distribució i comercialització alimentària (amb una vintena), seguides de les centrades en el disseny i fabricació de maquinària i motors (13) i la distribució i comercialització de productes agrícoles, jardineria, horticultura i fructicultura (8). Altres empreses que han rebut els ajuts pertanyen al sector d’activitats socials, d’esports i turístiques; l’artístic, l’electrònic o l’informàtic.

Lleida, 4 de juny de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat