La Diputació de Lleida presidirà la Comissió de Cohesió Territorial de l’Arc Llatí el període 2014-2016

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida ha estat escollida pels membres de l’Assemblea General de l’Associació de l’Arc Llatí per presidir la Comissió Temàtica de Cohesió Territorial. La corporació lleidatana ha estat nomenada en el marc de l’Assemblea General de 2014 que l’Associació Arc Llatí de Províncies Espanyoles i Italianes i Departaments Francesos celebra aquest dimarts i dimecres a Carcassone (França) i a la que hi ha assistit el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices.

Des d’aquesta posició, la corporació lleidatana haurà de representar l’associació davant de les institucions europees i els estats espanyol, francès i italià. Igualment, coordinarà la definició de posicionaments comuns i la presentació de projectes europeus dels socis de l’Arc Llatí en àmbits com les infraestructures, la valorització del patrimoni (natural, històric, artístic i alimentari) dels territoris de l’Arc Llatí, de l’energia sostenible, de resposta al canvi climàtic, de gestió de l’aigua o de governança local.

La Província de Nuoro (Itàlia) i el Departament dels Pirineus Orientals (França) acompanyaran a la Diputació de Lleida, en tant que vicepresidents de la Comissió Temàtica, en aquestes tasques.

En el marc de l’Assemblea General, els 36 socis de l’associació discuteixen aquesta dies sobre les estratègies mitjançant les quals el món local mediterrani pot donar millor resposta a les necessitats dels ciutadans, tant pel que fa a la gestió dels efectes de la crisi com a la defensa dels seus interessos davant de les institucions europees.

Durant l’assemblea també s’han renovat els càrrecs de gestió per al període 2014-16, assumint la presidència de l’Arc Llatí la Provincia de la Spezia (Itàlia).

Lleida, 9 de juliol de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol 
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat