La Diputació de Lleida presenta la Guia de Fires de les Terres de Lleida 2012

ORIpresentacio_guia_fires_2011_-_01_editora_2_5050_0_1

La corporació promociona l’activitat econòmica per mitjà d’aquesta guia, que recull 144 fires que se celebraran l’any 2012 al territori

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha editat la ‘Guia de Fires de les Terres de Lleida 2012’, un llibret que recull 144 fires que tindran lloc l’any vinent a les terres de Lleida. L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar l’activitat firal de les comarques lleidatanes, considerada en el seu conjunt una eina important de promoció econòmica del territori, d’identificació dels productes i d’un atractiu afegit a l’oferta turística de la demarcació.

El treball ofereix una descripció completa (nom, lloc i dates de celebració, sector, dades de contacte i característiques) de les fires que tindran lloc a la demarcació.

En total estan previstos 144 esdeveniments -el que suposa un increment del 13% respecte a les 127 trobades firals recollides a la guia de fires del 2011- que tindran lloc en 75 poblacions pertanyents a les dotze comarques lleidatanes, més el Conselh Generau d’Aran.

Les fires estan ordenades cronològicament, especificant també el sector al qual pertanyen. Així, n’hi trobem d’artesania i art (31), d’alimentació i gastronòmiques (30), agrícoles i ramaderes (19), de comerç i serveis (13), d’automoció (11), de decoració, col•leccionisme i jardineria (9), multisectorials (9), de recreació històrica i tradicions (8), relacionades amb el medi ambient (3), d’esports (1) i altres (10).

Cal destacar que la ‘Guia de Fires de les Terres de Lleida 2012’ incorpora com a novetat respecte a l’anterior edició un nou índex temàtic i una relació dels consells comarcals lleidatans i del Conselh Generau d’Aran amb el respectiu contacte de promoció econòmica. En l’àmbit formal, la guia millora l’enquadernació -amb portades de gramatge superior- i incrementa el nombre de pàgines, que passen de 72 a 88 respecte a la de l’any 2011.

La guia, editada per la Diputació de Lleida, ha comptat amb la col•laboració dels consells comarcals, el Conselh Generau d’Aran i dels diversos promotors firals (ajuntaments i entitats) del territori.

Lleida, 27 de desembre de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat