La Diputació de Lleida, present al congrés nacional sobre tecnologies innovadores i intel·ligència artificial

Congrés_NNTT_IA_01

Congrés_NNTT_IA_04

Congrés_NNTT_IA_03

Congrés_NNTT_IA_02

El Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics, celebrat a Madrid, ha comptat amb l’assistència del vicepresident i diputat de Noves Tecnologies, Agustí Jiménez

 

El vicepresident i diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez, ha assistit els dies 10 i 11 d’octubre al 13è Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS) que s’ha celebrat a La Nave, a Madrid, sota el lema ‘Innovant amb intel·ligència en les AAPP’. Jiménez ha estat acompanyat del director de NNTT de la Diputació, Ivan Bertran, i de tècnics del departament.

 

Durant el congrés s’han dut a terme ponències sobre tecnologies innovadores i també sobre l’ús de la intel·ligència artificial a les administracions públiques, o sigui, la transformació digital amb la utilització de les noves tecnologies. S’ha posat sobre la taula la necessitat d’obtenir una major eficiència i eficàcia en els serveis que s’ofereixen a la ciutadania, tenint en compte que l’aparició i ús, cada vegada més freqüent, de la intel·ligència artificial ha de conduir cap a un canvi cultural.

 

Més d’un centenar d’experts pertanyents a tots els nivells de l’administració han estat presents en el CNIS 2023 per poder explicar i compartir les seves experiències. S’han celebrat més de vint taules rodones, cinquanta ponències i vint-i-cinc tallers.

 

Lleida, 11 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat