La Diputació de Lleida participa a les jornades de la 58a Fira Agrària de Sant Miquel

ORIpujol_perdices_i_ibarz_amb_jordi_castello_dhipergourmet_editora_2_5520_0_1

ORIrosa_pujol_inauguracio_joranda_tecnica_enginyers_02_editora_2_5520_0

ORIperdices_clausura_forum_agrari_01_editora_2_5520_0

La Diputació de Lleida participa aquests dies en els actes que organitzats dins la 58a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 27a edició d’Eurofruit.

La corporació compta amb un estand institucional i també és present a la Fira a través del Saló Produqte, que programa diferents activitats gastronòmiques durant tot el cap de setmana i que aquest dissabte, entre d’altres, ha comptat amb un tast de cervesa artesanal de la mà de Jordi Castelló, d’Hiper Gourmet.

La Diputació també ha participat a les activitats paral•leles com ara la jornada tècnica organitzada per la delegació del Col•legi d’Enginyers Agrònoms de Lleida, sota el títol “La volatilitat dels preus agraris i la crisi alimentària global”, que ha tingut lloc aquest dissabte i on hi ha participat la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU, Rosa Pujol.

En la seva intervenció, Pujol ha destacat la tasca del Col•legi d’Enginyers Agrònoms, i ha celebrat que les activitats formatives tinguin el seu lloc a la Fira de Sant Miquel.

Per altra banda, el vicepresident tercer de la Diputació, Pau Perdices, ha estat l’encarregat de cloure la 1a edició del Fòrum Agrari Europeu, que ha girat entorn la reforma de la PAC, i on ha explicat que cal una Política Agrària Comunitària adaptada a la nostra realitat.

Perdices també ha participat en la inauguració de la Jornada Tècnica “40 anys de l’ETSEA al servei del sector agrari, alimentari, forestal i biotecnològic.

El president de la Diputació, Joan Reñé, intervindrà aquest diumenge en l’acte de cloenda de la 58a edició de la Fira de Sant Miquel i 27a edició d’Eurofruit que se celebrarà al Palau de Vidre.

Lleida, 29 de setembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat