La Diputació de Lleida mostra el potencial turístic de les Terres de Lleida a les cadenes de televisió de més audiència de Rússia i Ucraïna

ORIvisita_periodistes_russos_001_editora_2_5896_0_1

ORIvisita_periodistes_russos_002_editora_2_5896_1

ORIvisita_periodistes_russos_003_editora_2_5896_2

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut un grup de periodistes de tres programes de la televisió russa, que tenen uns 65 milions d’espectadors

Aquesta trobada, que inclou la gravació d’un reportatge sobre l’oferta cultural de les comarques lleidatanes, és el resultat de les gestions fetes pel Patronat de Turisme a la darrera Fira MITT de Moscou al mes de març

Quatre equips de televisió, tres de Rússia amb una audiència d’uns 65 milions d’espectadors i un del primer canal de la televisió d’Ucraïna, amb un 4,8% d’índex d’audiència, faran un reportatge sobre l’oferta cultural de les comarques de la plana de Lleida prenent com a eix central la Ruta del Castells.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha fet possible, conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme (ACT), aquest viatge de premsa com a resultat de les diferents gestions que van fer els tècnics del Patronat durant la Fira MITT de Moscou, que va tenir lloc del 20 al 23 de març de 2013.

Durant la trobada, el president de la Diputació de Lleida ha explicat al grup de periodistes els potencials turístics de les comarques lleidatanes i la gran varietat en l’oferta cultural, d’oci, natura, gastronomia i patrimoni que poden trobar a la demarcació de Lleida. Igualment, Reñé ha estat entrevistat per un dels equips de la televisió ucraïnesa.

El viatge de premsa va adreçat a dos programes del primer canal de la televisió de Rússia, que són “Neputevie Zametki” i “Celebration of life” i al canal rus “Moya Planeta”, (especialitzat en turisme i viatges), com també al primer canal d’Ucraïna, “Audientsia”, que disposa d’un 4,8% d’índex d’audiència.

Els quatre equips de televisió, formats per 12 persones entre periodistes, càmeres i realitzadors, van arribar dissabte a la ciutat de Lleida on van seguir la festa de Moros i Cristians participant activament. Aquest dilluns recorreran la Ruta dels Castells de les Terres de Lleida, on tindran ocasió de conèixer aquesta proposta visitant el castell de Montsonís (Noguera) i el de Montclar d’Urgell (Urgell). Posteriorment, faran un tast de la gastronomia lleidatana al restaurant Cal Jaumet i visitaran la Torre de Vallferosa a Torà (Segarra).

Una vegada finalitzada la seva estada a les Terres de Lleida continuaran el viatge cap a la ciutat de Tarragona per conèixer l’oferta turística de la Tarraco Viva.

Lleida, 20 de maig de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat