La Diputació de Lleida millora una finca de la seva propietat per incrementar la producció de cereals

ORIfinca_les_canals_001_vr_editora_2_5864_0_1

ORIfinca_les_canals_002_vr_editora_2_5864_1

ORIfinca_les_canals_004_vr_editora_2_5864_2

Mitjançant l’explotació agrària d’aquesta finca, la corporació lleidatana obtindrà uns ingressos de 45.000 euros

La Diputació de Lleida ha finalitzat les tasques d’anivellament de la finca agrària que té a la ciutat de Lleida, a la partida de les Canals, per tal de, entre altres objectius, incrementar la producció de cereals que hi porta a terme.

Els ingressos que se n’obtindran s’incorporen al pressupost d’execució d’aquest any com a novetat en relació amb exercicis anteriors quan les finques s’havien mantingut en desús.

Els treballs d’anivellament han permès incrementar en dues hectàrees (20.000 metres quadrats) més la superfície de cultiu, d’ordi i panís.

A més dels treballs d’anivellament, s’ha millorat la infraestructura de reg i s’ha tancat la finca en coordinació amb els veïns de la partida per tal de millorar les mesures de seguretat. En aquests terrenys també s’ubicarà una investigació d’apicultura que es portarà a terme amb la Universitat de Lleida (UdL).

L’explotació de finques agrícoles suposa una previsió d’ingressos per a la Diputació de Lleida de 60.0000 euros. A més dels terrenys a la ciutat de Lleida, la institució també es propietària de la fina de la Devesa a Maials i de la finca de Bon Repòs.

Lleida, 2 de maig de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat