La Diputació de Lleida lliura prop de 3.500 litres d’oli al Banc dels Aliments

Oli Banc Aliments

La Diputació de Lleida ha fet avui el lliurament de prop de 500 litres d’oli al Banc dels Aliments de Lleida i subvencionarà la compra d’altres 3.000 litres a la DOP d’oli Les Garrigues. Amb aquesta acció, la Diputació respon a la crida del Banc dels Aliments per disposar d’existències per tal d’atendre les necessitats de persones en situació de precarietat, agreujades amb el confinament imposat per la crisi sanitària del COVID-19.

L’oli entregat aquest matí estava emmagatzemat a dependències de la Diputació i formen part de la producció de les finques de les quals n’és propietària i en la qual es produeix oli extra verge. A més, la Diputació subvencionarà al Banc dels Aliments la compra de 3.000 litres més de la DOP d’oli Les Garrigues, amb el doble objectiu de mantenir les existències d’aquest producte al Banc i donar un missatge de suport al sector productiu d’oli, que també viu aquestes setmanes l’impacte negatiu del confinament en aturar-se tota activitat dels locals de restauració.

La Diputació de Lleida ja va lliurar, a finals de l’any passat, 5.000 ampolles de 0,75 cl d’oli, que suposen un total de 3.750 litres, al Banc dels Aliments de Lleida, en una activitat emmarcada dins del Gran Recapte d’Aliments que es va celebrar els dies 22 i 23 de novembre de 2019.

Lleida, 27 de març de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat