La Diputació de Lleida lliura 5.000 litres d’oli al Banc dels Aliments

ORIdonacio_oli_banc_dels_aliments_001_vr_editora_2_5671_0_1

ORIdonacio_oli_banc_dels_aliments_005_vr_editora_2_5671_1

ORIdonacio_oli_banc_dels_aliments_003_vr_editora_2_5671_0

La Diputació de Lleida ha lliurat 5.000 litres d’oli al Banc dels Aliments, després que el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es comprometés a treballar en aquest sentit el passat mes d’octubre.

D’aquesta forma, es materialitza el compromís que va adquirir Reñé de realitzar les gestions oportunes per atansar els productors alimentaris de les comarques lleidatanes a aquells col·lectius més desfavorits i així facilitar aliments a les persones que més ho necessiten.

Hi ha productes que arriben en menor quantitat als serveis d’aliments tot i ser bàsics per una alimentació saludable, com és el cas de l’oli. Per aquest motiu, des de la corporació s’ha fet possible la donació de 5.000 litres d’oli al Banc dels Aliments procedents de la Denominació d’Origen Garrigues (DOG), que ha col•laborat en la iniciativa.

Al lliurament ha assistit el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el president del Banc dels Aliments de Lleida, Josep M. Forné, i el president de la DO Garrigues, Joan Segura.

Més d’un milió d’euros per a iniciatives socials

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits.

Entre aquests tipus d’actuacions i altres vinculades amb ens locals, aquest any 2012 la Diputació de Lleida ha destinat més d’1 milió d’euros.

Lleida, 21 de desembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat