La Diputació de Lleida licitarà les obres de reforçament del ferm de la carretera LV-4241, en el tram comprès entre Solsona i Lladurs

ORIvisita_solsones_licitacio_carretera_solsona-lladurs_01_editora_2_4997_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ho ha explicat en el transcurs de la visita institucional que ha fet al Solsonès, on s’ha reunit amb els alcaldes de la comarca

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet aquest dijous una visita institucional a la comarca del Solsonès en el transcurs de la qual ha anunciat que la Diputació ha iniciat els treballs per a la licitació del reforçament del ferm de la carretera LV-4241, en el tram comprès entre Solsona i Lladurs. Aquesta carretera té un major volum de trànsit durant l’hivern donat que dóna accés a l’estació de Port del Comte, freqüentada pels esquiadors durant els mesos d’hivern. El pressupost previst per aquesta obra de reforçament ascendeix a 850.000 euros.

Reñé també ha explicat que des de la Diputació de Lleida s’està estudiant la possibilitat de dur a terme la correcció dels revolts que hi ha en aquesta mateixa carretera, però en el tram des de Lladurs a Coll de Jou.

El president de la Diputació ha explicat que les inversions en infraestructures seran “les que estaran més en qüestió, ja que la disponibilitat econòmica de la corporació s’ha de prioritzar per poder ajudar els ajuntaments a afrontar la despesa ordinària”. No obstant això, Reñé ha afegit que en el cas d’aquesta carretera es tracta d’una petició històrica, que s’ha de resoldre, especialment perquè “més enllà de millorar la comunicació entre municipis, dóna accés a l’estació d’esquí de Port del Comte, que suposa una activitat econòmica molt important per la comarca”.

El president de la Diputació de Lleida s’ha reunit amb els alcaldes de la comarca del Solsonès amb l’objectiu d’escoltar les inquietuds del territori. Durant la trobada han repassat els convenis establerts entre la corporació i el Consell Comarcal del Solsonès pel que fa al servei d’assistència tècnica als municipis i pel suport a fires.

Solsona, 24 de novembre de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat