La Diputació de Lleida inicia les obres de millora de la carretera LV-3231 d’Agramunt a Tornabous

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida ha iniciat les obres de millora i condicionament de la carretera LV-3231 que va d’Agramunt a Tornabous, entre els punts quilomètrics 6,440 i 7,760.

Els treballs, que compten amb un pressupost de 532.575,76 euros, han començat amb el replanteig geomètric de l’obra i els treballs previs de desbrossament de la traça.

Posteriorment, l’empresa adjudicatària José Antonio Romero Polo de Lleida iniciarà els treballs necessaris per millorar les condicions d’aquesta via i que consistiran en l’eixamplament de la calçada fins a 7 metres (de forma que es guanyarà un metre més), la pavimentació asfàltica i la construcció de cunetes transitables en formigó.

El tram objecte de les obres arriba prop del nucli d’Almenara Alta i passa per l’accés actual al Pilar d’Almenara, que es troba a l’alçada del punt quilomètric 7,3.

L’Ajuntament d’Agramunt posarà a disposició de la Diputació de Lleida els terrenys comunals necessaris per tal d’habilitar una petita zona d’aparcament per a turismes i/o autocars a l’entorn de l’inici del camí per a vianants que condueix fins al monument.

Està previst que les obres finalitzin a principis d’estiu, ja que el període d’execució és de 6 mesos.

Lleida, 23 de gener de 2014

Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat