La Diputació de Lleida inicia la neteja i desinfecció dels equips de climatització dels edificis de la institució

Desinfecció5

Desinfecció_1

 

Avança aquesta actuació que es fa habitualment abans de les temporades d’hivern i estiu fent-la més intensa, desmuntant carcasses i reixes de ventilació, i fins i tot arribant als equips de gran potència

 

La Diputació de Lleida iniciarà en els propers dies la neteja i desinfecció específica dels equips de climatització que hi ha ubicats a tots els edificis de la institució, tenint en compte que no hi ha personal a les dependències, donat que es troba fent teletreball degut a la pandèmia de la COVID-19.

 

Així, s’ha decidit avançar una actuació que es feia regularment a l’inici de cada temporada (estiu i hivern) fent la substitució i neteja total dels filtres i l’aplicació de desinfectant adient en tots els equips.

 

Atès que l’ocupació dels llocs de treball coincideix amb un canvi de temporada i que les empreses de manteniment són considerades com a essencials, es durà a terme una desinfecció més intensa, desmuntant carcasses i reixes de ventilació, fins i tot arribant als equips de gran potència.

 

L’acció es coordina entre el servei de prevenció de riscos de la pròpia Diputació de Lleida i el servei de manteniment.

 

Les primeres actuacions es faran als edificis del Palau de la Diputació, l’edifici President, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i les instal·lacions de la Caparrella. Es preveu que les actuacions a les oficines de l’OAGRTL es duguin a terme els dies previs a la reobertura de cadascuna de les oficines, tenint en compte que hi ha pocs equips de climatització i majoritàriament són petits.

 

Lleida, 17 d’abril de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat