La Diputació de Lleida i PIMEC obren les inscripcions a la 3a edició del programa “Accelera el creixement”

accelera-creixement

Les empreses de la demarcació de Lleida interessades podran presentar les seves candidatures fins al 6 de novembre

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC han obert aquest dilluns el període d’inscripcions a la 3a edició del programa “Accelera el creixement Lleida”. Un total de 15 pimes podran participar en el projecte que té com a objectiu principal reforçar, mitjançant un pla d’acció personalitzat i a mida, aquelles àrees funcionals de l’empresa que actualment limiten el seu creixement.

Les empreses que estiguin interessades poden inscriure’s fins al 6 de novembre a través del full de participació que trobaran a la web del programa, adreçant-se a la seu de PIMEC Lleida o contactant amb el Punt d’Atenció GLOBALleida més proper al seu municipi o comarca i, trucant al telèfon 973 725522 del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. Les pimes que vulguin participar han de tenir un mínim de tres persones treballadores, comptar amb una trajectòria empresarial d’almenys cinc anys, tenir el centre de decisió a la província de Lleida i disposar de la voluntat d’invertir en el creixement empresarial.

El programa ajudarà les pimes seleccionades a impulsar el seu desenvolupament i millorar la seva competitivitat, tot facilitant les eines i el suport necessari per identificar les claus d’èxit per al desenvolupament empresarial incidint en aspectes com la transformació digital, l’estructura financer, la internacionalització o la comercialització de productes i serveis.

Aquest projecte proporcionarà a les 15 pimes seleccionades 70 hores de formació col·lectiva i assessorament individualitzat. Per configurar el pla de creixement es destinaran 6 hores de sessions col·lectives i 20 hores d’atenció individual durant quatre mesos. Un cop elaborat el pla de creixement empresarial, les pimes disposaran de suport durant quatre mesos més amb 20 hores d’assessorament individualitzat i 24 hores de formació grupal amb experts en transformació digital, lideratge, innovació, finançament, comercialització i internacionalització.

Els resultats de les edicions precedents mostren que, després de la formació i l’elaboració del pla de creixement, els empresaris confien en augmentar la seva facturació un 35% de mitjana, tenir un augment mitjà d’un 23% de la plantilla i un increment de la rendibilitat de més del 100% en els propers tres anys.

 

Lleida, 16 d’octubre de 2023

 

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat