La Diputació de Lleida i Aldees Infantils SOS presenten Marina Súria, l’alumna que representarà els escolars de Lleida al Parlament de Catalunya

ORIfoto_01_editora_2_5357_0_1

ORIfoto_02_editora_2_5357_1

La Diputació de Lleida i Aldees Infantils SOS han presentat aquest dimecres l’alumna Marina Súria del CEIP Macià Companys d’Agramunt, que serà la representant dels escolars de les comarques lleidatanes al Parlament de Catalunya amb motiu de la Cloenda del XIV Projecte educatiu en valors d’Aldees Infantils SOS.

La presentació ha estat presidida pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i ha comptat amb la participació del vicepresident d’Aldees Infantils SOS, Joan Pinilla, i la cap d’estudis del CEIP Macià Companys d’Agramunt, Maria Rosa Cortada.

Durant l’acte, Marina Súria ha llegit la ponència que exposarà al Parlament de Catalunya el proper dia 15 de juny en un ple extraordinari de nens i nenes d’arreu de Catalunya que estarà presidit per la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

El president de la Diputació de Lleida ha destacat la importància d’aquesta iniciativa promoguda per Aldees Infantils SOS perquè “més enllà de la crisi econòmica, també patim una crisi de valors i aquestes iniciatives ajuden a recuperar aquests valors”.

El vicepresident d’Aldees Infantils SOS, Joan Pinilla, ha explicat que a Catalunya actualment i al marge de la crisi hi ha uns 10.000 nens i nenes en situació de desemparament.

Per la seva part, la Marina Súria, ha afirmat que confia que sigui una “experiència inoblidable” i que la seva intervenció surti bé.

Aquest acte celebrat al Parlament de Catalunya és la cloenda del XIV Projecte educatiu en valors d’Aldees Infantils SOS. Aquest any els alumnes han reflexionat sobre els valors de la paciència, el saber escoltar i la sostenibilitat.

Al conjunt de Catalunya han participat 2.111 centres de primària, dels quals 250 corresponen a les comarques lleidatanes.

Lleida, 6 de juny de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat