La Diputació de Lleida finançarà les millores de rehabilitació i ampliació del Pont de Tàrrega

ORIvisita_i_presentacio_obres_millora_del_pont_de_tarrega_002_editora_2_5574_1_1

ORIvisita_i_presentacio_obres_millora_del_pont_de_tarrega_004_editora_2_5574_2

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que, segons els terminis previstos, les obres es licitaran a finals d’aquest 2012 i tindran un període d’execució de tres mesos

La Diputació de Lleida ha programat una actuació al pont del riu d’Ondara a Tàrrega que preveu la rehabilitació i l’ampliació d’aquesta infraestructura. L’actuació es desenvoluparà a la carretera LV-2021, al punt quilomètric 0,540 i suposarà una inversió de 240.068 euros per part de la Diputació de Lleida.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé ha visitat el pont per conèixer de primera mà els treballs que es portaran a terme, juntament amb els diputats Antoni Villas i Josefina Bernades. El president ha estat rebut per l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa Maria Mora.

El president de la Diputació de Lleida ha indicat que la corporació assumeix tot el cost dels treballs de millora d’aquesta infraestructura i està previst que les obres es licitin a finals d’aquest 2012 i tindran un període d’execució de tres mesos.

Per la seva part, l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló, ha manifestat la satisfacció per l’imminent inici de les obres de millora del pont, ja que es tracta d’una llarga reivindicació del municipi. Perelló ha afegit que aquesta actuació permetrà augmentar la seguretat d’aquesta infraestructura i millorar el seu entorn.

La longitud actual del pont és de 27,40 metres i entre les patologies que presenta destaquen les esquerdes al paviment, les filtracions d’aigua i la barana en mal estat. Per aquest motiu, les obres inclouran la reparació del paviment, la reparació de la barana i de les bigues i l’ampliació de les voreres en 1,60 metres a cada banda del pont per facilitat encara més l’accés als vianants.

Els treballs de millora també contemplen el desbrossament i neteja de la llera, la qual cosa millorarà considerablement l’entorn del pont.

Tàrrega, 25 d’octubre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat