La Diputació de Lleida finalitza les obres del nou Hospital de Dia Pediàtric i Obstètric de l’Arnau

ORIsala_espera_nou_hospital_obstetricia_arnau_vilanova_001_editora_2_5919_0_1

Les noves instal·lacions, que la corporació ha finançat amb 1,7 milions d’euros, ja estan en servei i properament seran inaugurades

Es calcula que tindran, només en primeres visites, una activitat anual superior a les 7.000 consultes externes

La Diputació de Lleida ha finalitzat les obres del nou Hospital de Dia Pediàtric i Obstètric situat a la planta baixa de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV). Les noves instal·lacions, que han suposat una inversió d’1,7 milions d’euros aportats per la Diputació de Lleida, s’han posat en servei i seran inaugurades properament.

El nou dispositiu assistencial ambulatori permetrà un accés més directe dels infants al centre hospitalari i una atenció més independent. les instal·lacions tindran capacitat per atendre 290 sessions de tractament/any i es preveu una atenció anual superior a les 7.000 primeres visites.

Al marge de les obres del nou Hospital de Dia Pediàtric i Obstètric, i dins d’aquesta mateixa inversió, s’han inclòs la millora de l’espai dedicat a l’admissió d’usuaris i la construcció d’uns nous vestidors, que estan ubicats al soterrani de l’edifici i suposen una millora en confort per als 1.600 professionals que treballen a l’HUAV.

Les obres s’han emmarcat dins del conveni de col·laboració que la Diputació de Lleida va signar amb l’Institut Català de la Salut (ICS) l’any 2011.
 

Lleida, 28 de maig de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat