La Diputació de Lleida farà gestions per atansar els productors alimentaris lleidatans a les persones més necessitades

ORIvisita_servei_aliments_arrels_002_editora_2_5570_0_1

ORIvisita_servei_aliments_arrels_003_editora_2_5570_1

ORIvisita_servei_aliments_arrels_004_editora_2_5570_2

Es tracta d’una iniciativa que es començarà a treballar les properes setmanes i que el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha anunciat després de la seva visita al servei d’aliments d’Arrels

La Diputació de Lleida realitzarà les gestions oportunes per atansar els productors alimentaris de les comarques lleidatanes a aquells col·lectius més desfavorits i així facilitar aliments a les persones que més ho necessiten. Aquesta és la iniciativa que començarà a treballar la corporació i que ha anunciat aquest dimarts el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després de visitar el servei d’aliments “La Botigueta” de la Fundació Arrels.

Aquesta iniciativa va en la línia del conveni de col·laboració que van signar la Diputació de Lleida i el Departament de Benestar Social i Família en matèria de serveis socials i que contempla una partida destinada a prestacions d’urgència social, com pot ser la distribució d’aliments bàsics.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha indicat que hi ha productes que arriben en menor quantitat al servei d’aliments d’Arrels tot i ser bàsics per una alimentació saludable, com és el cas de l’oli.

Per aquest motiu, s’ha compromès a treballar en una nova iniciativa en la que la Diputació de Lleida es posarà en contacte amb els productors lleidatans per incrementar el nombre d’aliments recollits per les diferents entitats socials. “Hem de ser compromesos amb aquesta situació i des de les institucions fomentarem que tots aquells aliments que es produeixen a les comarques lleidatanes puguin arribar a les famílies que més ho necessiten”, ha indicat Reñé.

El president de la Diputació de Lleida ha explicat que el primer pas es faria amb l’oli, però que treballaran la possibilitat d’aplicar-ho també a altres productes lleidatans.

Reñé, juntament amb la diputada Josefina Bernades, ha fet una visita a les instal•lacions del servei d’aliments “La Botigueta” de la Fundació Arrels, acompanyat del president d’Arrels, Joan Suñol, i de la gerent Natàlia Méndez.

El president de la Diputació de Lleida ha destacat la important tasca que desenvolupen entitats com Arrels i ha agraït l’esforç i la solidaritat dels voluntaris que dediquen el seu temps a ajudar les persones que més ho necessiten.

Lleida, 23 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat