La Diputació de Lleida explica a la Noguera els pressupostos del 2020

CC_Noguera02

CC_Noguera01

CC_Noguera03

Joan Talarn i Jordi Latorre participen en una trobada amb els alcaldes i els consellers comarcals del Consell Comarcal de la Noguera

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el vicepresident Jordi Latorre, han efectuat aquesta tarda una visita institucional al Consell Comarcal de la Noguera.

 

Talarn i Latorre han estat acompanyats per la vicepresidenta Estefania Rufach i pel diputat Eloi Bergós, i han estat rebuts pel president del Consell, Miquel Plensa, amb el qual ha mantingut una trobada. Després de signar el Llibre d’Honor del Consell, Talarn i Latorre han participat en la reunió amb els alcaldes i els consellers comarcals del Consell Comarcal de la Noguera.

 

En declaracions a mitjans, Talarn ha explicat que aquesta visita al Consell Comarcal de la Noguera és una de les accions que porta a terme la institució per tal d’apropar la Diputació als municipis. Així, Talarn ha afirmat que “fem aquestes reunions per explicar el pressupost i perquè ens facin arribar quines necessitats hi ha a la comarca”. Talarn ha explicat que aquestes reunions entre la Diputació i els diferents alcaldes són habituals, però que “a diferència de fer-les a la Diputació, som nosaltres els que recorrem el territori”.

 

En aquesta reunió amb els alcaldes, el president de la Diputació ha explicat quina és la principal guia que regeix els pressupostos, que és la d’aportar el major suport econòmic possible als municipis de Lleida, el Pirineu i l’Aran, afavorir els municipis a través d’una millor eficàcia en la gestió, més transparència i una major aportació als ajuntaments.

 

Lleida, 19 de febrer de 2020

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat