Estalviarem 630.000 euros en quatre anys amb el nou servei integral de comunicacions

Telefon

La corporació lleidatana ha adjudicat la contractació dels serveis avançats de comunicacions, la qual cosa permetrà una reducció del 40% en la despesa de telefonia

Amb l’objectiu de reduir despeses i millorar els serveis de telecomunicacions, la Diputació de Lleida ha iniciat un procés per homogeneïtzar els serveis i la gestió de les telecomunicacions de la institució.

Fins ara, els serveis de veu i dades s’oferien sobre una infraestructura heterogènia tant a nivell tecnològic com de gestió. Ara, l’objectiu és reestructurar el sistema de telecomunicacions mitjançant la contractació integral i unificada dels serveis avançats de les telecomunicacions de la Diputació de Lleida i de les seves seus.

Aquest procés suposarà una disminució d’entre el 30 i el 40% de la despesa en telefonia mòbil, fixa i dades, la qual cosa es traduirà en un estalvi de més de 630.000 euros durant els propers quatre anys.

Això serà possible, entre altres motius, perquè s’aprofitarà la xarxa d’intranet de la corporació per fer les trucades entre els treballadors, sense que aquestes repercuteixin en la factura telefònica.

A més, la contractació d’aquest servei integral de comunicacions serà un salt qualitatiu en les eines de treball i en el servei que la institució ofereix a ciutadans i ajuntaments.

El nou sistema integral proposa el canvi de tota la infraestructura en electrònica de xarxa per poder passar a telefonia IP.

Lleida, 28 d’octubre de 2014

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat