La Diputació de Lleida dóna suport a la campanya ‘Disfruita-la’ de tast de fruita entre infants al Cucalòcum

ORIcampanya_disfruita-la_al_cucalocum_01_editora_2_5049_0_1

ORIcampanya_disfruita-la_al_cucalocum_02_editora_2_5049_0

La portaveu i diputada de CiU, Rosa Pujol, ha participat en l’acte i ha destacat la importància de sensibilitzar els nens i els seus pares de portar una alimentació saludable

La portaveu i diputada de CiU, Rosa Pujol, ha participat aquest dimarts en l’acte de distribució de carmanyoles de fruita entre els nens i nenes que participen al festival Cucalòcum. L’acte, que s’emmarca en la campanya ‘Disfruita-la’, està organitzat per Unió de Pagesos i ha comptat amb la presència del responsable de la fruita a Catalunya d’Unió de Pagesos, Raül Sala.

La portaveu i diputada de CiU, Rosa Pujol, ha destacat la importància de sensibilitzar els nens i els seus pares de portar una alimentació saludable i alhora ha agraït la tasca que desenvolupa Unió de Pagesos mitjançant aquestes campanyes “que promocionen un dels productes més importants de les comarques lleidatanes, com és la fruita”.

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta campanya promocional que porta a terme la Unió de Pagesos i en la que es posa l’accent a informar dels beneficis del consum de fruita i ajuda a valoritzar el producte.

En total es realitzaran 8 tastos de fruita els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener al saló Cucalòcum. Tots els nens i nenes que participin en la campanya Disfruita-la, uns 1.200 (150 cada dia), reben una carmanyola amb forma de poma que porta fruita de temporada trossejada (peres, pomes i mandarines). Els tastos estan amenitzats per la companyia d’animació La Cremallera.

La col·laboració de la Diputació de Lleida es vehicula a través del Patronat de Promoció Econòmica que col·labora en aquesta iniciativa amb Unió de Pagesos repartint les carmanyoles “Disfruita-la” en forma de poma de la marca Lleida Qualitat (LQ).

Lleida, 27 de desembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat