La Diputació de Lleida destinarà gairebé 90.000 euros a diverses entitats per al desenvolupament de programes de prevenció de la Sida

ORIjornada_sida_i_mon_local_001_editora_2_5572_0_1

ORIjornada_sida_i_mon_local_002_editora_2_5572_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ho ha anunciat en l’acte inaugural de la IV Jornada Sida i món local a Catalunya, que s’ha celebrat a Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres en l’acte inaugural de la IV Jornada Sida i món local a Catalunya, que ha reunit a la Universitat de Lleida (UdL) més de 200 professionals de l’àmbit del VIH-Sida que treballen al territori català.

En la seva intervenció, Reñé ha destacat la “magnífica labor” que està realitzant l’Associació Antisida de Lleida mitjançant accions com la informació i la prevenció, l’atenció social o la defensa de les persones portadores del VIH i dels malalts amb la Síndrome d’Immunodeficiència.

En aquest sentit, ha indicat que la Diputació de Lleida dóna suport a totes les iniciatives que ajuden a millorar la qualitat de vida dels ciutadans, com en el cas de l’Associació Antisida de Lleida.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha explicat que aquest any la Diputació de Lleida destina gairebé 90.000 euros a diferents projectes adreçats a la prevenció de la sida i l’any 2013 la corporació entrarà a formar part de la Comissió Interdepartamental de la Sida a Catalunya per tal de participar d’una forma més activa en les polítiques de prevenció.

La jornada està organitzada per la Xarxa Sida i món local i compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida. L’objectiu és crear un espai de trobada dels diferents agents que intervenen en l’abordatge de la infecció per VIH i la sida en l’àmbit local, ja siguin administracions públiques o entitats de la societat civil.

Lleida, 24 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat