La Diputació de Lleida destina 130.000 euros a ALLEM per a la integració social i el desenvolupament personal de les persones amb discapacitat

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida ha destinat 130.000 euros a la Federació ALLEM, que agrupa 17 entitats sense ànim de lucre de les comarques lleidatanes que ofereixen serveis de suport a les persones amb discapacitat i vetllen per la seva integració social.

Les entitats que formen part d’ALLEM són ACUDAM (Mollerussa), ADDA (Vielha), Associació Alba (Tàrrega), AMISOL (Solsona), ASPAMIS (Lleida), ASPROS (Lleida), Creu Blanca (Castell de Remei), Claror (la Seu d’Urgell), L’Estel (Balaguer), Integra Pirineus (la Seu d’Urgell), L’Olivera (Vallbona de les Monges), La Torxa (Lleida), Plançó (Lleida), Salvador Seguí( Lleida), Sant Joan de Déu (Almacelles), Shalom (Lleida) Talma (Juneda).

Tot i que l’àmbit de l’atenció social no és una competència pròpia de la institució, la Diputació de Lleida no és aliena a les dificultats econòmiques que pateixen les entitats sense ànim de lucre. Per aquest motiu, col·labora amb elles per tal de garantir la qualitat de vida d’aquests col·lectius que pateixen un risc d’exclusió social i laboral més elevat.

Mitjançant aquesta aportació, que ha estat aprovada per la comissió Informativa de Salut Pública, la Diputació de Lleida col·labora amb ALLEM en la subvenció de les diferents activitats que organitzen, així com en la prestació dels serveis que cadascuna de les entitats ofereixen.

Lleida, 7 de novembre de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat